ΛΕΜΕΣΟΣ: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα κλοπιμαία που εντοπίστησε η Αστυνομια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σπείρα διαρρηκτών εκτιμά η Αστυνομία πως κρύβεται πίσω από την μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίας περιουσίας που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα αλλοδαπών, στη Λεμεσό, τρεις από τους οποίους τελούν από χθες υπό 8ήμερη κράτηση, ενώ δυο ακόμη καταζητούνται.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ” αυτή τη στιγμή διερευνάται το ενδεχόμενο να είναι μέλη σπείρας τα όποια προέβαιναν σε διαρρήξεις και η περιουσία που εντοπίστηκε στην κατοχή τους, προϊόν διαρρήξεων και κλοπών”.

Υπό κράτηση τελούν δυο άνδρες και μια γυναίκα ενώ εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός άνδρα και μιας γυναίκας που διέμεναν μαζί με τους άλλους υπόπτους στο διαμέρισμα  που εντοπίστηκε η κλοπιμαία περιουσία.

Εναντίον των υπόπτων, που έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς, διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Τα κλοπιμαία είχαν εντοπιστεί στο πλαίσιο διερεύνησης άλλης υπόθεσης και συγκεκριμένα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών και κοσμημάτων, συλλογές κερμάτων, είδη ένδυσης, ασημικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα.

Σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, η αστυνομία θα ενημερώσει πολίτες που έπεσαν θύματα διαρρήξεων και κλοπών για αναγνώριση της περιουσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ Φωτογραφίες: reporter.com.cy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here