Κίτρινος συναγερμός: Ισχυρές καταιγίδες στο μενού του καιρού – Δείτε λεπτομέρειες

Ασταθής αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι και το Σάββατο.

Σήμερα, αρχικά θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που στα παράλια αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Σταδιακά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενδεχομένως έντονες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα βόρεια και δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως κοντά στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά, κατά διαστήματα, μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και σταδιακά, στα προσήνεμα, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα είναι μεμονωμένα και θα περιορίζονται κοντά στα παράλια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή και την Δευτέρα θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά. Το βράδυ της Δευτέρας πιθανό να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή, ενώ την Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here