ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα του μοτοσυκλετιστή που έχασε τη ζωή του

Ο Γεώργιος Χριστοδούλου, 65 ετών, από τη Λάρνακα, είναι το θύμα του νέου θανατηφόρου οδικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά το ΓΣΠ.

`Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας Λευκωσίας, Υπαστυνόμος, Στέλιος Παναγίδης, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5.20 το πρωί όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε Τ/κ, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, και στο οποίο επέβαινε ακόμη ένα άτομο κτύπησε από πίσω τη μοτοσικλέτα (125cc) που οδηγούσε ο Χριστοδούλου.

Πριν τη σύγκρουση το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τον κ. Παναγίδη, κινείτο στη μεσαία λωρίδα του δρόμου. “Το τί έγινε, δηλαδή αν η μοτοσικλέτα ήταν στην ίδια λωρίδα ή σε άλλη και άλλαξε λωρίδα ακόμα το διερευνούμε”, ανέφερε.

Πρόσθεσε πως από τη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκε, κτύπησε στον μπροστινό ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου, που έσπασε, και αφού πέρασε πάνω από την καμπίνα του αυτοκινήτου. το σώμα του κτύπησε στον πίσω ανεμοθώρακα, ο οποίος επίσης έσπασε, και έπεσε την άσφαλτο.

“Φαίνεται ότι άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε πιθανόν να τον ξανακτύπησε. Αυτό το αυτοκίνητο το ψάχνει η αστυνομία, η οποία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του”, είπε ο κ. Παναγίδης.

Ανέφερε ακόμη πως το θύμα φορούσε κράνος και διερευνάται αν αυτό ήταν εγκεκριμένου τύπου.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here