Η Λεμεσός για τρεις ημέρες θα γίνει μία μεγάλη παιχνιδούπολη

Μία παιχνιδούπολη γεμάτη διασκεδαστικά παιχνίδια και συναρπαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Το καλοκαίρι το αποχαιρετήσαμε με τον καλύτερο τρόπο! Με παιχνίδι και διασκέδαση, το οποίο συνάμα θα συμβάλλει και σε ένα καλό σκοπό!

Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις, η Λεμεσός για τρεις ημέρες θα είναι μία μεγάλη παιχνιδούπολη, η οποία θα στηθεί με σκοπό να στηρίξουμε όλοι μαζί το πολύτιμο έργο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν επιστημονικές εξετάσεις και ανιχνευτικά προγράμματα σε κάθε νεογέννητο και έγκυο σε ολόκληρη την Κύπρο.

Για τρεις ημέρες λοιπόν η πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού θα μετατραπεί σε μια υπέροχη παιχνιδούπολη, γεμάτη διασκεδαστικά παιχνίδια και συναρπαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Λούνα παρκ, συγκρουόμενες βαρκούλες, bungee jumping trampolines, καρουζέλ, τρενάκι, μπουγελώματα, αυτοκινητάκια convoy, ρόντεο, σκοποβολή, τροχός της τύχης είναι μόνο μερικές από τις φανταστικές δραστηριότητες και παιχνίδια που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Τι θα έλεγες να πάμε εκεί για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο στην πλατεία Παλιού Λιμανιού Λεμεσού;

Παρασκευή 8 (17.00-23.00), Σάββατο 9 (15.00-23.00) και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου (15.00-22.00).

Η είσοδος στο χώρο θα είναι ελεύθερη

Τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες: από €1-€5.

Πηγή: timeoutcyprus.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here