ΕΡΕΥΝΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ: Ένα πλάνο διατροφής από φοιτητές για φοιτητές – ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Μια ομάδα φοιτητών του ΤΕΠΑΚ, στο 4ο έτος, στα πλαίσια του μαθήματος “Κοινωνική Σχεδίαση και Επιχειρηματικότητα” δημιούργησε ένα project το οποίο αφορά την υγιεινή διατροφή για τους φοιτητές.

Μέσα από έρευνα που έγινε, οι φοιτητές αντελήφθησαν ότι μεγάλο ποσοστό των φοιτητών τρέφονται ανθυγιεινά και δίχως να χάσουν χρόνο προχώρησαν στη δημιουργία μας σελίδας στην οποία ανεβάζουν μικρές, οικονομικές και εύκολες συνταγές με σκοπό να διευκολύνουν πολλά άτομα που δεν έχουν χρόνο ούτε γνώση να μαγειρέψουν και βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.

Την προσπάθεια αυτή χρειάζεται να το δουν όσο γίνεται περισσότερα άτομα και για τους φοιτητές μας θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν όλοι μας την προωθήσουμε παραπέρα!

Chicken Caesar wraps

Έχεις τελειώσει από το μάθημα σου και δεν ξέρεις τι να φάς; Δοκίμασε αυτήν την πεντανόστημη συνταγή! Εύκολα και γρήγορα!GIVEAWAY!!!!!Σου κάνουμε δώρο ένα βιβλίο μαγειρικής ‘‘Cut&cook’’ που έκαναν φοιτητές! Μπορείς να το κάνεις δικό σου με 2 απλά βήματα:1.Κάνε like σε αυτό το βίντεο 2.Κάνε tag 2 φίλους σου ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 22/11/2018 Υπάρχουν πολλές μικρές και οικονομικές συνταγές όπως αυτή εδώ:Chicken Caesar wraps Συνολικό κόστος συνταγής €3,95Συνολικός χρόνος που χρειάζεται 30 ΛεπταΥλικά συνταγής:1 κοτόπουλο στήθος 1/4 κ.γ. αλάτι ¼ κ.γ. ρίγανη 1/4 κ.γ. σκόρδο 1/4 κ.γ. πιπέρι 1 αβοκάτο 2 φέτες μαρούλι 1 κ.γ. λάδι 2 φέτες τυρί παρμεζάνα 1 κουταλάκι cessar σωςΕκτέλεση:Αρχικά, κόβουμε το κοτόπουλο στήθος σε μικρά κομματάκια. Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με το μείγμα μπαχαρικών και ανακατεύουμε. Μετά, κόβουμε το αβοκάτο και το μαρούλι σε φέτες. Στην συνέχεια, βάζουμε ένα κ.γ. λάδι στο τηγάνι και ψήνουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Τέλος, πέρνουμε το wrap και βάζουμε τα υλικά μας μέσα μαζί με τυρί παρμεζάνα και ceasar σως.Καλή σας όρεξη!!

Posted by CutEat on Monday, 19 November 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here