Επισκοπή: Απόπειρα φόνου εξετάζει η Αστυνομία για μαχαιρώματα

Με τραύματα από μαχαίρι στο δεξί χέρι, μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 27χρονος κάτοικος Λεμεσού. Ο τραυματισμός του, φέρεται να προήλθε από 52χρονο, κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5.40μ.μ. χθες, ο  27χρονος, μετέβηκε σε ανοιχτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, όπου υπήρχαν κομμένα δέντρα, για να κόψει ξύλα. Λίγο μετά την άφιξή στο συγκεκριμένο χώρο, εμφανίστηκε ο 52χρονος, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την εκεί παρουσία του 27χρονου, λέγοντας ότι τα ξύλα είναι δικά του.

Μετά από λογομαχία μεταξύ τους, ο 52χρονος, φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και με αυτό να επιτέθηκε και να τραυμάτισε τον 27χρονο, στο δεξί χέρι. Ακολούθησε πάλη μεταξύ των δύο ανδρών και στη συνέχεια ο 52χρονος να τραπεί σε φυγή.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικά τραύματα στις παλάμες και το δεξί αγκώνα, καθώς και μώλωπες στην ωμοπλάτη. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Εναντίον του 52χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου όπως αναφέρει δελτίο της Αστυνομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here