Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα

Υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.50 χθες το απόγευμα, ενώ μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Λεμεσού, σε κάποιο σημείο του δρόμου, αντιλήφθηκαν ότι το προπορευόμενό τους αυτοκίνητο έκανε επαναστροφή και εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας με κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα.

Τα μέλη της Αστυνομίας αφού ανέκοψαν το εν λόγω όχημα και πληροφόρησαν τον οδηγό, ηλικίας 36 ετών, για το αδίκημα που διέπραξε, διαπίστωσαν ότι αυτός διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη συνέχεια, ο 36χρονος έσπρωξε τους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή, ενώ ακινητοποιήθηκε αμέσως μετά από τα μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης παραμονής.

Σε  σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 36χρονου, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.175 ευρώ, κοσμήματα (μενταγιόν, δακτυλίδια, καδένες), ένα ρολόι και ένα κινητό τηλέφωνο, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους και επανασυνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.