Εκατό Μίλια” στη Μαρίνα Λεμεσού για το Ίδρυμα “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”

Εκδήλωση  Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού Φιλανθρωπικό Road Trip Super Car “Cento Miglia – Εκατό Μίλια” στη Μαρίνα Λεμεσού για το Ίδρυμα “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”

Χθες Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 μεταξύ των ωρών 16:00 – 20:00 στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στην Επαρχία Λεμεσού, το Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και οι Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού (Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Μαυρίκιος, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA, Ίδρυμα Δρ. Γιώτα Δημητρίου The Dancing Queen Foundation και οι Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού), συμμετείχαν στην εκδήλωση για το Φιλανθρωπικό Road Trip Super Car “Cento Miglia – Εκατό Μίλια” από Λευκωσία στη Λεμεσό, για το Ίδρυμα για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, με την λειτουργεία Σταθμού Ενημέρωσης του κοινού. Επίσης υπήρχε ζωντανό Live Link σε όλη την διάρκεια της διαδρομή από το Ράδιο Πρώτο που κάλυψε την εκδήλωση.

Την εκδήλωση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης και Δημοτικοί Σύμβουλοι Λεμεσού και παρέστη ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού κ. Μιχάλης Μιχαήλ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε χώρο στάθμευσης  της Μαρίνα Λεμεσού και την επισκεφθήκαν εκατοντάδες πρόσωπα και παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here