‘Δόση’ φθινοπώρου αναμένεται τις επόμενες ημέρες – Που και πότε θα βελτιωθεί ο καιρός;

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε συννεφιά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέτριοι και στα προσήνεµα ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Το απόγευµα, στα νότια και τα νοτιοδυτικά, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, για να καταστεί το απόγευµα γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τις αυγινές, κυρίως, ώρες δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Κυριακή θα παρατηρούνται, κατά διαστήµατα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τις αυγινές, κυρίως, ώρες δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, ενώ τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Την Τρίτη αναµένεται µικρή περαιτέρω άνοδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here