ΔΗΚΟ: Πειθαρχικό για 17- Λεμεσιανοί οι οκτώ – Ποιοί είναι; (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Την παραπομπή στο Πειθαρχικό για πέντε άτομα αποφάσισαν απόψε στο ΔΗΚΟ. Πρόκειται για τους: Μάριος Κάρογιαν, Χρίστο Φλουρέντζου, Αντιγόνη Παπαδόπουλου, Γιάννο Λακκοτρύπη και Μιχάλη Γιακουμή. Ισχύει άμεσα η αναστολή συμμετοχής τους στα εκλογικά όργανα του κόμματος.

Επιπρόσθετα παραπέμπονται στο Πειθαρχικό 18 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Αποφασίστηκε ακόμη όπως οδηγηθεί το κόμμα σε καταστατικό συνέδριο τον Απρίλη και σε εκλογές τον Μάη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα στελέχη που παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΗΚΟ είναι τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Μάριος Καρογιάν, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, Μιχάλης Γιακουμής, Χρίστος Φλουρέντζος και Γιάννος Λακκοτρύπης.

Επίσης, παραπέμπονται τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Τάσος Κιτέος και Αντρέας Χαμπάκης από τη Λευκωσία. Από τη Λεμεσό, παραπέμπονται στο Πειθαρχικό οι Κώστας Κάσινος, Χρίστος Χρίστου, Τάκης Γαβριηλίδης, Γιάννος Τσάππας, Μάριος Πρωτοπαπάς, Κώστας Κωνσταντίνου, Ευαγγελία Παρασκευά και Μαρίνος Κάσινος.

Από τη Λάρνακα παραπέμπεται ο Αντώνης Χατζηβαρνάβας, από την Πάφο ο Στέφανος Στεφάνου και Αντώνης Αντωνίου (Σάββα) και από την Αμμόχωστο ο Γιώργος Χατζηγιάννης και Σταύρος Χριστοδούλου.

Τέλος, παραπέμπονται ο Χαράλαμπος Δημητρίου και Τάκης Αττίπας από τη Μόρφου.

Πηγή: philenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here