Δείτε τα αποτελέσματα του Παγκύπριου Φωτογραφικού Διαγωνισμού «Λεμέσια 2017: Αθλητισμός με ουσία, χωρίς ουσίες» 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017,  στο οίκημα της ΦΕΚ Λεμεσού,  η κριτική των φωτογραφιών του Παγκύπριου Φωτογραφικού Διαγωνισμού, με θέμα «Λεμέσια 2017: Αθλητισμός με ουσία, χωρίς ουσίες», ο οποίος διοργανώθηκε από τον  Δήμο Λεμεσού και την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού).

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους Γιώργο Πανταζή, Αρχιτέκτονα και καλλιτέχνη φωτογράφο, Nik Michael, καλλιτέχνη φωτογράφο, Απόστολο Ψαρά, εκ μέρους του Δήμου Λεμεσού και τον Γρηγόρη Παναγιώτου, καλλιτέχνη φωτογράφο, ο οποίος ήταν και ο συντονιστής της όλης διαδικασίας της κριτικής, βράβευσαν 8 φωτογραφίες (3 Βραβεία και 5 Έπαινοι).

Εκτός από τις βραβευθείσες φωτογραφίες, επιλέγηκε ακόμα ένας αριθμός φωτογραφιών, για να εκτεθούν στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, στις 6.00μμ.

Εντός των ημερών, θα ενημερωθούν, όλοι οι φωτογράφοι, των οποίων επιλέγηκαν φωτογραφίες τους, ποιες θα τυπωθούν για την έκθεση.

Η ΦΕΚ συγχαίρει όλους τους βραβευθέντες και συμμετέχοντες στο διαγωνισμό.

Τα βραβεία και οι έπαινοι έχουν ως εξής:

1ο Βραβείο, Αλίκη Παναγή AFIAP, “On the road again”
2ο Βραβείο, Ανδρέας Ιακώβου EFIAP “Τρίαθλο, Λεμέσια”
3ο Βραβείο, Ανδρέας Ιακώβου EFIAP “The Cyclist”

1ος Έπαινος, Αλίκη Παναγή AFIAP, “Shining body”
2ος Έπαινος, Ερατώ Καντούνα EFIAP/ b, “Το κτύπημα”
3ος Έπαινος, Κλέα Κυπριανού EFIAP, “Κάρφωμα”
4ος Έπαινος, Ανδρέας Ιακώβου EFIAP, “Struggling with the waves ”
5ος Έπαινος, Αλίκη Παναγή AFIAP, “Getting ready”