ΕΚΤΑΚΤΟ: Γκαγκστερική επίθεση με ριπή από πολυβόλο όπλο σε βάρος δυο αστυνομικών στη Λεμεσό

Γκαγκστερική επίθεση και ριπή από όπλο καλάσνικοφ δέχθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (5/5/2018) δυο αστυνομικοί εν ώρα καθήκοντος σε περιοχή του Ύψωνα σύμφωνα με πληροφορίες .

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες ήταν δυο και από τη ριπή που μάλλον έφυγε από πολυβόλο όπλο τύπου καλάσνικοφ ή G3 τραυματίστηκαν και οι δυο αστυνομικοί, ο ένας σοβαρά και ο άλλος ελαφρά με αποτέλεσμα να διακομισθούν διακομίσθηκαν και οι δυο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις.

Όλα έγιναν γύρω στις 11:30 το βράδυ στη οδό Πεντέλης στον Ύψωνα στη Λεμεσό, όταν ο εν λόγω αστυνομικός επιχείρησε να πραγματοποιήσει έλεγχο σε διερχόμενο όχημα ενοικιάσεως.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε υπηρεσία δέχθηκαν τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας που διενεργούσαν ενώ ο ένας από τους δυο φαίνεται να πρόλαβε να αντιδράσει και να ρίξει με το υπηρεσιακό του όπλο κατά των δραστών. Αυτή την ώρα (11:50) ο αστυνομικός βρίσκεται στο χειρουργείο.

Η σκηνή αποκλείστηκε αμέσως από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας άνδρες της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών που πιστεύεται ότι ήταν σίγουρα δυο ίσως και τρεις.