Βροχερό κλίμα αναμένεται τις επόμενες ημέρες – Νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι, αρχικά, θα πνέουν θαλάσσιοι, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια  και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα και την Δευτέρα, κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here