Βροχές και καταιγίδες το επόμενο τριήμερο – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, µέχρι το βράδυ.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αν και στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Αργότερα όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα νοτιοανατολικά και στα βόρεια, το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ, αλλά το απόγευµα ισχυροί και στα νότια παράλια πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και αργότερα στα προσήνεµα παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 25 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι, 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα βόρειοι ως βορειοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα νότια και ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν κατά τόπους µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι τη ∆ευτέρα, ιδιαίτερα αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here