Βγήκε έξω η αστυνομία και έκανε εκατοντααααααααδες καταγγελίες

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη και πάταξη της εγκληματικότητας, της νεανικής παραβατικότητας και των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων οδικών συγκρούσεων, κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας η Αστυνομία δραστηριοποιήθηκε σε παγκύπρια βάση με συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο πρόληψης σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων οδικών συγκρούσεων, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν 239 έλεγχους αλκοόλης σε οδηγούς οχημάτων. Καταγγέλθηκαν συνολικά 29 οδηγοί οχημάτων για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Έγιναν ακόμη 425 καταγγελίες για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις, όπως η παράβαση του ορίου ταχύτητας και η οδήγηση χωρίς ελεύθερα χέρια.

Επίσης εκδόθηκαν σε οδηγούς οχημάτων 44 εξώδικες γραπτές παρατηρήσεις και 17 εξώδικες γραπτές προειδοποιήσεις προς συμμόρφωση τους.

Τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν οδική βοήθεια σε 18 οδηγούς οχημάτων.

Στο πλαίσιο καταστολής της εγκληματικότητας ελέγχθηκαν συνολικά 246 πρόσωπα και 118 υποστατικά, όπως νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια/ ταβέρνες και πρακτορεία στοιχημάτων.

Έγιναν 30 καταγγελίες υποστατικών, οι 6 από τις οποίες αφορούν καταγγελίες για κάπνισμα εντός των υποστατικών.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here