Βίντεο: Ρωσίδα φοιτήτρια ανέβασε τη φούστα της για να διαμαρτυρηθεί για το upskirting

Ανέβασε τη διαμαρτυρία της στα social media

Η Άννα Ντοβγκάλιουκ έστειλε το μήνυμά της από τον σταθμό της Αγίας Πετρούπολης – «Μείνετε μακριά μας…», φώναξε σε εκείνους που παραβιάζουν την ιδιωτικότητα των γυναικών

Μεγάλες διαστάσεις έχει αρχίσει να λαμβάνει το φαινόμενο του upskirting, δηλαδή των φωτογραφιών που τραβούν άντρες με κινητά κάτω από τις φούστες ανυποψίαστων γυναίκων, προκειμένου να δουν τα εσώρουχά τους. Μία νεαρή Ρωσίδα στην Αγία Πετρούπολη, προφανώς ένα από τα χιλιάδες θύματα της προσβλητικής και αναξιοπρεπούς αυτής ενέργειας, θέλησε να διαμαρτυρηθεί με τον δικό της τρόπο. Η κοπέλα πήγε στον κεντρικό σταθμό της Αγίας Πετρούπολης, σήκωσε τη φούστα της φανερώνοντας το εσώρουχό της και κάθισε εκεί στημένη για αρκετή ώρα.

Η φοιτήτρια Άννα Ντοβγκάλιουκ, περιέγραψε τον εαυτό της ως ακτιβίστρια. Ο σκοπός της ήταν να καταγράψει σε βίντεο τη διαμαρτυρία της και να το «σηκώσει» στα social media, προκειμένου να ενεργοποιήσει τις αρχές για να λάβουν μέτρα, αλλά και να προειδοποιήσει τις άλλες γυναίκες για το upskirting, το οποίο συμβαίνει κατά κόρον στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

«Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όσους αρέσκονται να βλέπουν κάτω από τις φούστες. Εκ μέρους όλων των γυναικών που έπεσαν θύματά σας, ορίστε. Μείνετε μακριά από εμάς», ανέφερε στο μήνυμά της.
Δείτε το βίντεο από τη διαμαρτυρία της νεαρής Ρωσίδας φοιτήτριας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here