Αυτή είναι η χώρα με τους περισσότερους οργασμούς

Υπάρχουν λαοί με φλογερό ταμπεραμέντο και άλλοι που αντιμετωπίζονται ως αδιάφοροι, σχεδόν «παγωμένοι».
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Athens Voice.gr, οι Νορβηγοί μπορούν να υπερηφανεύονται για πολλά πράγματα: η οικονομία τους είναι πανίσχυρη, διαθέτουν ένα ταμείο κρατικών επενδύσεων με έσοδα από το πετρέλαιο που θα ζήλευαν και οι Βρυξέλλες ή το Βερολίνο (σχεδόν 1 τρις δολάρια) και θεωρούνται από τους πλέον υγιείς λαούς του πλανήτη (έκθεση Human Development). Πλέον, μπορούν να κορδώνονται και για τους οργασμούς.
Εταιρεία πώλησης σεξουαλικών βοηθημάτων ρώτησε 2.200 άτομα, τα οποία γνωστοποίησαν την εθνικότητά τους και ανέφεραν πόσους οργασμούς έχουν την εβδομάδα. Όπως διαπιστώθηκε, το Όσλο αναδείχτηκε πρωτεύουσα των οργασμών. Μάλιστα, το 30% των Νορβηγών απάντησε ότι έχει οργασμό τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.
Τα αποτελέσματα διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Π.χ. το 2,54% στη Γερμανία είπε ότι δεν είχε ποτέ στη ζωή του οργασμό. Άλλα στοιχεία θέλουν τους Αυστραλούς να έχουν τους πιο έντονους οργασμούς (όχι πιο συχνούς). Την ίδια στιγμή, οι Βραζιλιάνοι είναι αυτοί που κάνουν πιο πολύ θόρυβο στο κρεβάτι, την ώρα που οι Πορτογάλοι εμφανίζονται ως οι πιο «ήσυχοι» της υπόθεσης.
Μερικά από τα αποτελέσματα:
  • Ηνωμένο Βασίλειο: Το 11% των Βρετανών έχει τουλάχιστον έναν οργασμό την ημέρα.
  • ΗΠΑ: H πλειονότητα των Αμερικανών (28%) αξιολόγησαν την ένταση του οργασμού τους με 7 στα 10.
  • Σουηδία: Το 41% έχουν 2-3 οργασμούς την εβδομάδα.
  • Καναδάς: Το 15% των Καναδών δεν έχει βιώσει ποτέ έναν οργασμό.