Ασταθής ο καιρός με βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθής αέρα µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα, αρχικά, ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα βόρεια και νοτιοανατολικά παράλια. Από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4, ενώ αρχικά στα ανατολικά όπως και τοπικά στα νότια και στα βόρεια παράλια, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά, ταραγµένη στα ανατολικά και µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα ανατολικά παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα κυρίως στα παράλια και στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά µέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά αλλά µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, και θα κυµαίνεται κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή την Τρίτη. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here