ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έγιναν όλα σε ένα βράδυ στη Λεμεσό- Έτρεχε και δεν προλάμβαινε η Αστυνομία

Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει μια στιγμή λέει ο θυμόσοφος λαός και δεν έχει άδικο. Χθες στη Λεμεσό η Αστυνομία και οι αρχές “έτρεχαν και δεν προλάμβαιναν”. Ήταν λες και είχαν προγραμματιστεί όλα να συμβούν χθες.

Πέραν απο τις συνηθισμένες περιπολίες και την ανάγκη αστυνόμευσης ακόμη και για το παιχνίδι στο Τσίρειο ανάμεσα σε Άρη και ΑΠΟΕΛ αλλά και το σημερινό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλων η αστυνομία είχε να αντιμετωπίσει σοβαρά περιστατικά.

Αρχικά ήταν η πληροφορία για τον 67χρονο ερασιτέχνη ψαρά ο οποίος αγνοείται από χθες αργά το απόγευμα. Συγκεκριμένα μετά απο πληροφορία χθες βράδυ στις 19:49, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε την πληροφορία από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία Λεμεσού που αφορούσε σε αγνοούμενο ερασιτέχνη ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Λεμεσού. (Περισσότερα ΕΔΩ) 

Νωρίς το απόγευμα ένα άλλο περιστατικό, την τελευταία στιγμή πάλι, απετράπη πνιγμός τουρίστριας στη θαλάσσια περιοχή της Γερμασόγειας. Σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό όμιλο Λεμεσού, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Αγ.Τυχωνα και έτυχε χειρισμού από τους Ναυαγοσώστες της πρώτης βάρδιας 6πμ-1μμ του σημείο ΛΕΜ 6. (Λεπτομέρειες ΕΔΩ) 

Σε μια άλλη περίπτωση νεκρός εντοπίστηκε νεαρός, κάτω από πολυκατοικία στην Λεμεσό, τα ξημερώματα σήμερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 20 χρόνων. Η πληροφορία δόθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 3:40 τα ξημερώματα (Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ)

Το τέταρτο περιστατικό που αφορά το “πλούσιο” αστυνομικό δελτίο της ημέρας είναι η τοποθέτηση δυο βομβών μια εκ των οποίων εξερράγη με αποτέλεσμα οι δράστες να χρειαστεί να τοποθετήσουν και δεύτερη. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here