Ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος – Η εικόνα από τα ορεινά

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

 

Να σημειωθεί ότι το ύψος του χιονιού στον Όλυμπο είναι 70 εκατοστά και στην πλατεία του Τροόδους 40.

Στην επαρχία Πάφου, κλειστός για την τροχαία κίνηση παραμένει ο δρόμος στο γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο των ορεινών και αστικών περιοχών σε όλες τις επαρχίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε πρόβλημα. Συστήνεται ωστόσο προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο αφού λόγω των καιρικών συνθηκών, ενδεχομένως σε διάφορα σημεία των δρόμων, το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό.

Όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα http://www.cypruspolicenews.com/odiko_diktio, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here