Έτοιμος ο πύργος 17 ορόφων στην Λεμεσό

Ξεκίνησε η παράδοση του κτιρίου Arc-ship στην Λεμεσό

Ο πύργος 17 ορόφων που κατασκεύασε ο όμιλος εταιρειών Cyfield στη Λεμεσό είναι έτοιμος και παραδίδεται στους ιδιοκτήτες του.

Ένα νέο τρόπο ζωής προσφέρει στους ιδιοκτήτες του το νέο οικιστικό κτίριο του Ομίλου Cyfield. Το εντυπωσιακό Αrc-ship που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, απέναντι ακριβώς από την θάλασσα, διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα κύματα της θάλασσας και τις καμπύλες των ιστιοφόρων.

Βρίσκεται στην ωραιότερή περιοχή της ανατολικής ακτής της πόλης και προσφέρει εύκολη πρόσβαση προς την παραλία, τα σουπερμάρκετ, τα σινεμά, τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και καταστήματα. Επιπλέον, συνδυάζει απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα, πολυτέλεια, ιδιωτικότητα, ηρεμία και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ξενοδοχείο μπουτίκ, αφού το κομψό και φιλόξενο λόμπι του κτιρίου αποτελεί το καλύτερο καλωσόρισμα για τους ενοίκους του ενώ στον τρίτο όροφο του είναι τοποθετημένο το κέντρο ευεξίας με πισίνα, υπηρεσίες σπα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αποκλειστικά και μόνο για τους ενοίκους του.

Τα 22 συνολικά διαμερίσματα του Arc-ship, διαθέτουν τεχνολογία smart με την οποία ο κάθε ένοικος μπορεί να ελέγχει τις λειτουργίες του διαμερίσματος του με ευκολία.

Η Cyfield ξεκίνησε ήδη την παράδοση του κτιρίου στους ενοίκους του και πλέον υπάρχουν μόνο τρία υπερπολυτελείας διαμερίσματα διαθέσιμα προς πώληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here