Ένα φυτό κάνναβης και κυνηγετικά όπλα στην κατοχή 23χρονου στη Λεμεσό 

Στη σύλληψη 23χρονου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, προχώρησε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό, ενώ στην οικία του εντοπίστηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένα φυτό κάνναβης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μεταξύ των ωρών 10:20 με 11:45 χθες το πρωί, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που εκκρεμούσε εναντίον του για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής που διαπράχθηκε τον Ιούνιο, 2018.

“Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε ένα ΔΟΚΟ, το οποίο μετατράπηκε σε κοντόκαννο και ένα Φλομπέρ”, αναφέρει η Αστυνομία, προσθέτοντας ότι, στην αυλή της οικίας εντοπίστηκε, επίσης,  ένα φυτό κάνναβης ύψους 40 εκατοστών, καθώς και διάφορα εργαλεία.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το ΔΟΚΟ αποτελεί προϊόν κλοπής από αυτοκίνητο, που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 13 Φεβρουαρίου, 2016.

Ο 23χρονος, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, καλλιέργεια φυτού κάνναβης και παράνομη κατοχή περιουσίας, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here