Ένας χρόνος Eurogate στο λιμάνι Λεμεσού 

Το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού της Λεμεσού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα τερματικά στην υπόλοιπη Ευρώπη, ανέφερε ο Πρόεδρος του Ομίλου Eurogate Thomas Eckelmann, ο οποίος βρέθηκε στην Κύπρο για τη συνεδρία του ΔΣ της εταιρείας, με τη συμπλήρωση ενός έτους διαχείρισης του τερματικού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Eurogate γιόρτασε τη συμπλήρωση ενός έτους διαχείρισης του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, στην παρουσία του πρέσβη της Γερμανίας στην Κύπρο  Franz Josef Kremp και του Προέδρου του Ομίλου Eurogate Thomas Eckelmann.

Σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, ο κ. Eckelmann δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το επίπεδο λειτουργίας και τους ρυθμούς εργασίας στο τερματικό, ευχαριστώντας το προσωπικό το ζήλο και την αφοσίωση που επιδεικνύει.

Σημείωσε ότι “μετά από σκληρή δουλειά το τερματικό δεν έχει πλέον να ζηλέψει σε τίποτα από άλλα τερματικά στην Ευρώπη και γι’ αυτό πρέπει όλοι να νιώθουμε περήφανοι”.

Της τελετής προηγήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurogate, η οποία επικεντρώθηκε στην αποτίμηση του πρώτου έτους διαχείρισης του τερματικού καθώς και στους στόχους για το 2018.

“Μετά την εφαρμογή σύγχρονων μοντέλων διαχείρισης, τις συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό, η Eurogate επιδιώκει την αύξηση του όγκου εργασιών στο λιμάνι”, προσθέτει η ανακοίνωση.

Υπογραμμίζεται, τέλος, ότι ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και των συστημάτων του λιμανιού Λεμεσού, καθώς και η υιοθέτηση βέλτιστων διεθνών πρακτικών από τη διαχειρίστρια εταιρεία, “έχουν επιφέρει σημαντικά οφέλη τόσο για τους εμπορευόμενους, οι οποίοι εξυπηρετούνται άμεσα και αποτελεσματικά, όσο και για την κυπριακή οικονομία γενικότερα”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here