Όταν συγγενής φίλησε το μωρό της δεν είχε ιδέα για αυτό που θα ακολουθούσε (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια μητέρα βρίσκεται σε απόγνωση και έκανε έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν κάποιος μπορεί να διαγνώσει το μυστήριο εξάνθημα του νεογέννητου γιου της, καθώς κόλλησε κάτι όταν τον «φίλησε κάποιος με κρυολόγημα».

Η Sophie Bellette από την Τασμανία, γέννησα δίδυμα μωρά τον Ιούλιο και παρατήρησε ένα κόκκινο εξάνθημα στο ποδαράκι ενός μωρού έξι εβδομάδες αργότερα, ενώ το άλλο μωρό δεν φέρει το εξάνθημα.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο τρεις φορές, όπου συνταγογραφήθηκαν αντιβίωση, δερματικές κρέμες, στεροειδή, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να βοηθάει το μωρό.

Η μητέρα αναφέρει ότι οι γιατροί αδυνατούν να διαγνώσουν το είδος του εξανθήματος, καθώς το εξάνθημα στα πόδια είναι διαφορετικό από του προσώπου.

«Το μωρό κλαίει, κλαίω και εγώ μαζί του, αλλά έχω να φροντίζω και το δίδυμο αδερφάκι του,» γράφει η Bellette σε δημοσίευσή της στο Facebook τη Δευτέρα.

86k

Η επίσημη ιατρική διάγνωση ήταν σταφυλοκοκκική νόσος του δέρματος. Στη μητέρα είπαν ότι μόλις θεραπευτεί η νόσος, δεν υπάρχει περίπτωση να νοσήσει ξανά. Αλλά το Σάββατο, το άσχημο εξάνθημα επέστρεψε.

Η επιδερμίδα του έγινε ξανά κόκκινη, έχει βγάλει έκζεμα και το μωρό κλαίει από πόνους.

Η απελπισμένη μητέρα παρακίνησε τους χρήστες του Facebook να μοιραστούν τη δημοσίευσή της, ώστε κάποιος με παρόμοιο περιστατικό να δώσει συμβουλές ή να κάνει διάγνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here