Ψάξαμε και βρήκαμε τι είναι και πως δουλεύει μία μηχανή σύγκρισης τιμών

Οι εποχές που μπορούσαμε χωρίς πολλή σκέψη να αγοράζουμε ένα προϊόν, απλά και μόνο επειδή μας άρεσε, χωρίς πολύ ψάξιμο έχουν περάσει. Πλέον οι περισσότεροι ψάχνουμε όχι μόνο την περίοδο των εκπτώσεων, αλλά και ολόχρονα, πως μπορούμε να γλιτώσουμε χρήματα όταν κάνουμε αγορές. Την ώρα λοιπόν που στην Κύπρο αρχίσαμε -επιτέλους- να μετράμε λίγο περισσότερο τα χρήματά μας, μας συστήθηκε ο ppissis, η πρώτη μηχανή σύγκρισης τιμών της χώρας. Λογικό λοιπόν να αναρωτιούνται πολλοί, τι είναι και πως δουλεύει μια μηχανή σύγκρισης τιμών.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα site, όπου ο επισκέπτης βρίσκει συγκεντρωμένα τα προϊόντα που μπορεί να ψωνίσει, από όλα σχεδόν τα eshops της Κύπρου. Έτσι, μπορεί σε μερικά δευτερόλεπτα να συγκρίνει τις τιμές του προϊόντος που αναζητά, πριν προχωρήσει με την αγορά του. Αφού βρει την καλύτερη τιμή, πηγαίνει στο online store της επιχείρησης και ολοκληρώνει την αγορά του. Καλό δεν ακούγεται;

Τώρα, σχετικά με τα προϊόντα που μπορεί κάποιος να συγκρίνει, αυτά καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το φάσμα του λιανικού εμπορίου. Έτσι, μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές είτε ψάχνεις κινητό, tablet, laptop, είτε μικρότερα gadgets, όπως selfie stick και θήκη κινητού, είτε και οικιακές συσκευές, όπως πλυντήριο ρούχων, ψυγείο ή ηλεκτρική σκούπα.

Όμως η αναζήτηση προϊόντων και η σύγκριση τιμών στο ppissis δεν σταματά σε είδη τεχνολογίας. Εξίσου μεγάλο εύρος επιλογών εμφανίζεται και σε κατηγορίες όπως τα ανδρικά ρούχα, τα γυναικεία παπούτσια, οι τσάντες και τα κοσμήματα.

Επομένως το ppissis είναι η αφετηρία κάθε καταναλωτή που θέλει να ψωνίζει έξυπνα, συγκρίνοντας τιμές. Ανάμεσα στα 100.000 προϊόντα προς σύγκριση, σίγουρα ο επισκέπτης της πλατφόρμας θα βρει την καλύτερη τιμή στην Κύπρο, σχεδόν για κάθε προϊόν που αναζητά. Είτε πρόκειται για μία γυναίκα που θέλει να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα της, είτε για έναν λάτρη της τεχνολογίας που θέλει πάντα να βρίσκεται μπροστά από την εποχή του, είτε για έναν φοιτητή που αναζητά είδη για το νέο του σπίτι.

Η μηχανή σύγκρισης τιμών, δεν είναι λοιπόν τίποτε άλλο από τον προσωπικό σου ππίσση σύμβουλο, που θα σε συμβουλεύει πριν από κάθε σου αγορά. Κυριολεκτικά πριν από κάθε σου αγορά, αφού σε ειδική κατηγορία, βρήκαμε την πλατφόρμα σύγκρισης των τιμών καυσίμων, ενώ αλλού, την ανάλογη σελίδα με προϊόντα από όλη την Κύπρο που βρίσκονται σε έκπτωση ή προσφορά.

Δεν μένει τίποτε άλλο, από το να επισκεφτείς και να χρησιμοποιήσεις, την πλατφόρμα, για να δεις και στην πράξη όσα διάβασες ως τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here