Χειροπέδες σε 39χρονο για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπή περιουσίας στη Λεμεσό

Στην άμεση σύλληψη 39χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας χθες βράδυ, στην Λεμεσό, όταν μετά από διάρρηξη κατοικίας και κλοπή που διαπράχθηκαν λίγο νωρίτερα, εντοπίστηκε στην κατοχή του η κλοπιμαία περιουσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.00 χθες το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πιθανή διάρρηξη κατοικίας στην περιοχή Αγίας Ζώνης, στην Λεμεσό. Η πληροφορία ανάφερε ότι ο δράστης της διάρρηξης πιθανόν να βρίσκεται εντός της κατοικίας, από την οποία απουσίαζε ο 65χρονος ιδιοκτήτης της.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη συγκεκριμένη κατοικία, όπου ωστόσο δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε ύποπτο πρόσωπο. Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε η διάρρηξη της κατοικίας, εντός της οποίας είχε προκληθεί ακαταστασία. Ο 65χρονος ιδιοκτήτης της οικίας ενημερώθηκε σχετικά και αφού επέστρεψε στην οικία του, διαπίστωσε ότι από την κατοικία του κλάπηκε μία λευκόχρυση βέρα, αξίας 100 ευρώ.

Γύρω στις 11.00 το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε περιπολία για πρόληψη του εγκλήματος, αντιλήφθηκαν τον 39χρονο να κινείται πεζός σε περιοχή της Λεμεσού. Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έλεγχο του 39χρονου, αφού αυτός ομοίαζε με την περιγραφή του δράστη της πιο πάνω διάρρηξης, που είχε δοθεί νωρίτερα στην Αστυνομία. Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν την κατοχή του 39χρονου ένα ζεύγος λευκές και μία λευκόχρυση βέρα. Ο 39χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της λευκόχρυσης βέρας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, η βέρα που εντοπίστηκε στην κατοχή του 39χρονου είχε κλαπεί προηγουμένως από την κατοικία του 65χρονου.

Ο 39χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here