Χειροπέδες σε 20χρονο για πρόσφατη απόπειρα φόνου που έγινε στη Λεμεσό

Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 20χρονος, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, η οποία διαπράχθηκε στις 2/11/2017 στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8μ.μ. την Πέμπτη (2/11), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό, βρίσκονταν δύο πρόσωπα τα οποία ήταν τραυματισμένα.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο τραυματίες. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα 27χρονο και ένα 21χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος, φέρει βαθύ τραύμα στο άνω μέρος του στέρνου και τραύμα στην αριστερή θωρακοκοιλιακή χωρα, τα οποία φέρονται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Ο τραυματίας, αφού διασωληνώθηκε, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 21χρονος, φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο επίσης φέρεται να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Αφού έγινε συρραφή του τραύματός του, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία γύρω στις 7.50μ.μ. χθες, ενώ ο 27χρονος και ο 21χρονος βρίσκονταν στην περιοχή της Επίχωσης, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα πέντε προσώπων, τα οποία φέρονται να τους τραυμάτισαν με μαχαίρι.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here