Χαλάει ο καιρός στην Κύπρο – Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες;

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα νότια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά, τις πρώτες πρωινές ώρες, μέχρι ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα δυτικά, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά που αναμένεται να δώσει τοπικά βροχές. Αργά τη νύκτα όμως, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Την Τρίτη αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here