Φόνος Λεμεσός: Νεκρός στη θέση του οδηγού με τραύμα στο στήθος (PICS)

Τραύματα στο στήθος από πυροβόλο όπλο φέρει ο 44χρονος Ελληνοκύπριος που εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Σιλά στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το «ξεκαθάρισμα» φέρεται να έγινε με φόντο τα ναρκωτικά. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα φέρεται να μεταφέρθηκε στο χωράφι όπου εντοπίστηκε αφού διαμάχη με τον/τους θύτες του, έγινε όπως όλα δείχνουν, σε διαφορετικό σημείο.

Η Αστυνομία αφού έλαβε την κλήση για πτώμα έσπευσε στην περιοχή με ισχυρές δυνάμεις. Στην σκηνή αναμένεται να γίνουν όλες οι έρευνες προκειμένου να ριχθεί φως στο πρώτο έγκλημα για το 2019. Οι αρχές από την πρώτη στιγμή “κτενίζουν” την περιοχή όπου εντοπίστηκε το όχημα.

Το όχημα του 44χρονου εντοπίστηκε ακινητοποιημένο σε χωράφι. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή το απόγευμα της Δευτέρας, δυσκολεύουν τις έρευνες των Αρχών.

Στη σκηνή μετέβη και ιατροδικαστής ενώ στη σκηνή έφτασε ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο διευθυντής ΤΑΕ Αρχηγείου Χριστόφορος Μαυρομμάτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού Νίκος Νίκου και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Οι αρχές απέκοψαν την σκηνή του εγκλήματος σε μεγάλη έκταση προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες για εντοπισμό πιθανών τεκμηρίων.  Μεταξύ άλλων, έχουν βρεθεί τεκμήρια – κομμάτια του αυτοκινήτου – βορειότερα από το σημείο όπου εντοπίστηκε το όχημα και γίνονται διάφορες εκτιμήσεις για το πως κατέληξε στο χωράφι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here