Φαίδωνος σε Δημητριάδη: “Μήπως πρέπει να παραιτηθείτε λόγω των παρεμβάσεών σας”;

Με τα σοβαρά προβλήματα των τελευταίων ημερών στο λιμάνι Λεμεσού και τα πηρά που δέχεται ο υπουργός Συγκοινωνιών, Μάριος Δημητριάδης παρέμβαση στο θέμα κάνει και ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος με παρέμβαση του στο LemesosPress.com.

Απευθύνοντας δημόσια το ερώτημα προς τον υπουργό Συγκοινωνιών, κ. Μάριο Δημητριάδη ο Φαίδωνας Φαίδωνος με την παρέμβαση του θέτει το εξής καυτό ερώτημα:

“Κύριε υπουργέ Συγκοινωνιών είναι αλήθεια ότι συγγράφηκαν όροι του συμβολαίου για το λιμάνι Λεμεσού μετά από παρεμβάσεις σας δίνοντας σήμερα την δυνατότητα στον ανάδοχο να ταλαιπωρεί και να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του λιμανιού;
Αν ισχύουν όλα αυτά πρέπει να παραιτηθείτε μήπως;”

Η αναφορά στους όρους του συμβολαίου, μετά απο παρέμβαση του υπουργού, οι οποίοι επιτρέπουν στον ανάδοχο, όπως αναφέρει ο κ. Φαίδωνος να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του λιμανιού αλλά και η προτροπή/ερώτηση προς τον συμπολίτη του Υπουργό Συγκοινωνιών για παραίτηση έρχονται να βάλουν περαιτέρω λάδι στη φωτιά στο όλο σκηνικό και φυσικά δημιουργούν ακόμη πιο βαρύ κλίμα γύρω απο το υπουργείο αλλά και την κυβέρνηση.

Να θυμίσουμε ότι οι τόνοι μεταξύ των δύο ανδρών ήταν και στο παρελθόν ιδιαίτερα υψηλοί όταν προέκυψε το γνωστό θέμα με τη σωστή ή μη λειτουργία του Μουσείου Πάφου και των κατααγγελιών Φαίδωνος αλλά και την αντιπαράθεση που τότε προέκυψε ακόμη και για θέματα που αφορούσαν την Νομικό εκπρόσωπο του Δήμου Πάφου.

LemesosPress.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here