Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά σε οικία στο Φοινί Λεμεσού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τις 19:00, φωτιά που ξέσπασε στην οροφή οικίας στην κοινότητα Φοινί της Επαρχίας Λεμεσού, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει οποιοσδήποτε.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε γύρω στις 16:30 και αμέσως μετέβηκαν στην περιοχή δυο πυροσβεστικά οχήματα και ένα επιτελικό όχημα από τον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό Λεμεσού, ενώ ακολούθησαν ενισχύσεις από τον πυροσβεστικό σταθμό Μονιάτη.

Τη φωτιά, είπε ο κ.Κεττής, επιχείρησαν αρχικά να κατασβήσουν ανεπιτυχώς οι ιδιοκτήτες της ανακαινισμένης διώροφης κατοικίας, ενώ εικάζεται πως αυτή ξεκίνησε από την καπνοδόχο πριν επεκταθεί στην ξύλινη οροφή και στη σοφίτα.

Πρώτο μέλημα των πυροσβεστών, συνέχισε, ήταν να περιορίσουν την πυρκαγιά ώστε να μην επεκταθεί σε γειτονικές κατοικίες, κάποιες από τις οποίες ήταν εφαπτόμενες και είχαν επίσης ξύλινες οροφές.

Λίγο μετά τις 19:00 η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, προσθέτοντας ότι καταστράφηκε ολοσχερώς η οροφή και η σοφίτα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στο δεύτερο όροφο της οικίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here