Υπό οκταήμερη κράτηση 33χρονος, σχετικά με υποθέσεις ληστειών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης, εναντίον 33χρονου που συνελήφθη χθες γα διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ένοπλης ληστείας.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και Λεμεσού, του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, της ΥΚΑΝ, ΜΜΑΔ, καθώς και άλλων Τμημάτων της Αστυνομίας, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση γύρω στη 1.40 μ.μ., 33χρονος.

Ο 33χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου, 2018 στη Λεμεσό.

Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκαν ακόμη πέντε πρόσωπα ηλικίας 18, 20, 25, 54 και 79 ετών, τα οποία συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνεργίας μετά τη διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος και τέθηκαν υπό κράτηση. Επίσης για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη στη συνέχεια ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 44 ετών.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων αντικείμενα που συνδέονται με τη χρήση ναρκωτικών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού, το ΤΑΕ Λάρνακας  και την ΥΚΑΝ Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here