Υπό κράτηση τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στη Λεμεσό 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αύριο θα αποφασίσει το δικαστήριο των Βρετανικών βάσεων Επισκοπής κατά πόσον οι τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας 36, 37, 40 και 41 ετών, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών θα παραδοθούν στις κυπριακές αρχές για να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη ή θα εκδικαστούν από βρετανικό δικαστήριο.

Οι τέσσερις συνελήφθησαν χθες μετά από ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων στο χωριό Τραχώνι της Λεμεσού και στην κατοχή τους εντοπίστηκαν έξι συνολικά κιλά κάνναβηςς.

Συγκεκριμένα, τα δύο κιλά κάνναβης ανευρέθηκαν στο όχημα 41χρονου και τα τέσσερα κιλά εντοπίστηκαν στην οικία 37χρονου.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα, σε ένα 40χρονο και ένα 36χρονο, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία ότι ενέχονται στην υπόθεση.

Λόγω του ότι η περιοχή εμπίπτει στο έδαφος των Βρετανικών βάσεων, οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της βάσης Επισκοπής.

Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του βρετανικού δικαστηρίου όπου υπήρξε αίτημα από την κυπριακή αστυνομία, όπως οι ύποπτοι παραδοθούν στις κυπριακές αρχές για διερεύνηση της υπόθεσης.

Το δικαστήριο αποφάσισε όπως συνεδριάσει εκ νέου αύριο για να αποφασίσει για έκδοση τους ή όχι στη δημοκρατία για εκδίκαση της υπόθεσης. Μέχρι αύριο οι τέσσερις θα παραμείνουν υπό κράτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here