Τραγωδία στη Λεμεσό-Νεκρός ο εργάτης που καταπλακώθηκε από όγκο χώματος/VID

Τραγωδία στη Λεμεσό. Εργάτης 54 ετών έχασε τη ζωή του στο μεροκάματο αφού είχε καταπλακωθεί από όγκο χώματος. Νεκρός είναι ο Γιώργος Γεωργίου απ’ την Γαλάτα, πατέρας δυο παιδιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος εργάτης, καταπλακώθηκε από όγκο χώματος ενώ εκτελούσε εργασίες μπογιατίσματος σε τοίχο αντιστήριξης.

Η επιχείρηση για εντοπισμό του εργάτη διήρκησε πέντε και πλέον ώρες αφού οι Αρχές επιστράτευσαν και καδενοφόρο όχημα για μετακίνηση του χώματος.

Στην επιχείρηση συνδράμει η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ και το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Ο εργάτης εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19.00 ενώ στον χώρο όπου διεξήχθη η επιχείρηση βρίσκονταν και συγγενείς του. Στη σκηνή έσπευσε ιατροδικαστής ο οποίος βεβαίωσε το θάνατο του άτυχου άνδρα.

Η σορός του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λεμεσού όπου αύριο θα γίνει νεκροτομή. Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Σε δηλώσεις ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης ανέφερε πως η Αστυνομία ενημερώθηκε για το εργατικό ατύχημα γύρω στη μια και σαράντα και αμέσως έσπευσε στη σκηνή μαζί με την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ. Αρχισε γιγαντιαία επιχείρηση για απεγκλωβισμό του εργάτη κάτι που έγινε κατορθωτό στις έξι και σαράντα.

Η αυτοψία έδειξε θλαστικά τραύματα αλλά τα ακριβή αίτια θα διακριβωθούν αύριο στη νεκροτομή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here