Το “ΡΟΔΙ” ξέρει να εντυπωσιάζει- Η έκθεση στη Λεμεσό που θα συζητηθεί πολύ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το γράαψαμε τις προάλλες το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Οι συντελεστές του Πολυχώρου Ρόδι στην οδό Καποδίστρια 57 στη Λεμεσό έχουν το μαγικό ραβδί και ξέρουν να τρααβάνε τα βλέμματα εντυπωσιάζοντας με τις εκθέσεις που φιλοξενούν στο χώρο τους.

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα VIP εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Βαρτάν Γαζαριάν «τέχνη εντός» η οποία θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της απόψε 10 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτεί μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.

Στη διάρκεια των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε ιδιωτική δημοπρασία με τα καθαρά έσοδα να διατίθενται στην Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Λεμεσού.

Οι παρευρισκόμενοι πέραν απο την εκπληκτική δουλειά του καλλιτέχνη αποζημιώθηκαν με τις μοναδικές ζωντανές και διαδραστικές εκπλήξεις που περιελάμβανε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το LemesosPress.com

Η έκθεση εστιάζει στην ανθρώπινη φιγούρα όπου κυριαρχεί η έκφραση και το συναίσθημα. Οι πίνακες είναι ελαιογραφίες σε σύγχρονο στυλ που παρουσιάζονται ως φωτογραφίες. Αυθεντικές, ζωντανές εικόνες με βαθιά χρώματα που ξυπνούν έντονα συναισθήματα. Μέσα από κάθε πίνακα θα δείτε τον άνθρωπο από μέσα και την επιθυμία του για απελευθέρωση.

Βάση της επαγγελματικής γνώμης του Drs Marc M. Van der Schans, ιστορικού τέχνης και διεθνούς επιμελητή « Ο Βαρτάν μπορεί να σπάσει το φράγμα της διεθνής σκηνής της τέχνης, είναι ένας εξαίρετος καλλιτέχνης»

Ο Βαρτάν Γαζαριάν είναι Αρμένης / Κύπριος από την Λάρνακα. Είναι αυτοδίδακτος με σπουδές στον εσωτερικό σχεδιασμό. Χρησιμοποιεί την τέχνη για να μεταφέρει συναισθήματα αγάπης, ελπίδας, επιθυμίας, πόνου και απογοήτευσης.

Για περισσσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Πολυχώρου ΡΟΔΙ πατώντας ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rodivenue.com ΄ή στο τηλ. 25252577

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here