Την κυκλοφορία επηρεάζουν κλειστοί δρόμοι σε Λευκωσία και Λεμεσό – Δείτε ποιοι είναι και που βρίσκονται

ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε ορισμένες περιοχές εκτελούνται διάφορες εργασίες με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ομαλή διέλευση των οχημάτων, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου.

 

Στη Λευκωσία, συνεχίζονται οι εργασίες για τη δημιουργία του υπόγειου χώρου στάθμευσης στη λεωφόρο Ομήρου. Η λεωφόρος Ομήρου παραμένει κλειστή για τα οχήματα, από τη συμβολή της με την Πλατεία Σολωμού, μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας. Για διευκόλυνση των οδηγών εφαρμόζονται ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Στη Λεμεσό, διεξάγονται εργασίες για κατασκευή του “Παράλληλου Δρόμου”, που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Λόγω των εργασιών που εκτελούνται, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός), έχουν ληφθεί διευθετήσεις και μέτρα για την τροχαία κίνηση.

Ακόμα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος του δρόμου. Οι εργασίες διεξάγονται, τμηματικά από την Αλάμπρα μέχρι και τον κυκλικό κόμβο πλησίον του ΓΣΠ, στην Λευκωσία. Οι εργασίες αρχίζουν στις 8.00 η ώρα το βράδυ και θα διακόπτονται στις 6.00 το πρωί της επομένης, και θα συνεχιστούν μέχρι τις 19 Ιουλίου, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο, σε τμήματα μήκους 1000μ., περίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, στην κατεύθυνση όπου θα διεξάγονται οι εργασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here