Συνεχίζουν να “σαρώνουν” τα μετάλλια και τις πρωτιές στη Λογιστική οι μαθητές του Γιώργου Γεωργίου

Την μία μετά την άλλη καταγράφουν τις μεγάλες επιτυχίες οι μαθητές του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου Λογιστικής και Πολιτικής Οικονομίας Γιώργου Γεωργίου στη Λεμεσο.

Για ακόμη μια φορά το φροντιστήριο πέτυχε να βρεθεί στην πρώτη θέση στην πρόσφατη Παγκύπρια Ολυμπιάδα Λογιστικής 2020. Η επιτυχία αποτελεί μια ακόμη επανάληψη των υψηλών επιδόσεων των μαθητών του κ. Γεωργίου και φυσικά είναι η πιο κραυγαλέα απόδειξη ότι ο καθηγητής τους με σκληρή δουλειά μα κυρίως μεθοδικότητα και άρτια προετοιμασία οδηγεί τα παιδιά του στα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα 16 συνολικά μετάλλια που πέτυχαν στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Λογιστικής καθιστούν το φροντιστήριο το πιο πετυχημένο σε απόλυτους αριθμούς επιτυχίας όλη την Κύπρο, με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Σημαντική και ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι και ταυτόχρονη πρωτιά σε χρυσά μετάλλια αφού οι διακριθέντες μαθητές πέτυχαν τρεις πρώτες θέσεις διατηρώντας την παράδοση επιτυχιών με χρυσά μετάλλια για τους μαθητές του φροντιστηρίου.

Τα 16 συνολικά μετάλλια αφορούν δυο χρυσά “Επιπέδου 1” που πέτυχαν οι μαθητές της Ά Λυκείου, Κωνσταντίνος Νεάρχου του Λυκείου Αγίου Ιωάννη και Σωτήρης Αχιλλέως του Λανιτείου Λυκείου καθώς επίσης και ένα χρυσό “Επιπέδου 2” που πέτυχε η Δημητριάνα Παναγή της Γ’ Λυκείου του Λυκείου Αποστόλου Λουκά στο Κολόσσι. Αφορούν επίσης επτά αργυρά μετάλλια στο “Επίπεδο 1” καθώς και έξι χάλκινα μετάλλια.

Πιο κάτω ακολουθεί βίντεο με τις φωτογραφίες των μαθητών και τις βραβεύσεις τους στο τέλος του άρθρου υπάρχει αναλυτικά και η πλήρης λίστα με τους μαθητές.

 

Μαθητές “μαθημένοι” στις επιτυχίες στο Φροντιστήριο Γ.Γεωργίου

Οι 16 αυτές επιτυχίες δεν είναι οι μόνες για τον καθηγητή της κορυφής και το φροντιστήριό του αφού πρόσφατα τρεις από τους πιο πάνω μαθητές του από τα 15 τους, ο Σωτήρης Αχιλλέως, η Παναγιώτα Κοσμά και η Φρόσω Χριστοδούλου διακρίθηκαν με το Παγκόσμιο ασημένιο μετάλλιο στο Level 1 Λογιστικής (Elementary).

Παράλληλα ο μαθητής Σταύρος Αντωνίου κατάφερε να πετύχει το απόλυτο 300/300 στο GCE (INTERNATIONAL ADVANCED LEVEL) IN ACCOUNTING UNIT 1 που προσφέρετε από την PEARSON EDEXCEL.

Από το 2012 οι επιτυχίες των μαθητών του καθηγητή Γιώργου Γεωργίου είναι πολλές σε μετάλλια και διακρίσεις. Το 2012 κατέκτησαν τρία χρυσά, το 2013 επίσης τρία, το 2014 άλλα δυο, το 2015 ακόμη ένα και το 2019 ακόμη τέσσερα σε Παγκόσμιες Ολυμπιάδες.

Λίγα λόγια για το Φροντιστήριο
Το Φροντιστήριο Γιώργος Γεωργίου είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας για τα μαθήματα Λογιστικής και Πολιτικής Οικονομίας, όπως επίσης και από το LCCI σαν εξεταστικό κέντρο.

Ο Γιώργος Γεωργίου σπούδασε στην Νέα Υόρκη, είναι Certified Public Accountant (CPA) in the state of New York και επίσης διδάσκει στο Saint Mary’s School στη Λεμεσό.

Ακολουθεί η αναλυτική λίστα για τους 16 διακριθέντες μαθητές στην πρόσφατη Παγκύπρια Ολυμπιάδα:

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟ 1
1. Κωνσταντίνος Νεάρχου, Α ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Αγίου Ιωάννη, Χρυσό
2. Σωτήρης Αχιλλέως, Α ΛΥΚΕΙΟΥ, Λανίτειο Λύκειο, Χρυσό
3. Γεωργία Κυριάκου, Α ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Αγίου Ιωάννη, Αργυρό
4. Ελευθέριος Ευέλθοντος, Β ΛΥΚΕΙΟΥ, Λανίτειο Λύκειο, Αργυρό
5. Μαρία Λουσία Στούππα, Β ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Αποστόλου Πέτρου και Παύλου, Αργυρό
6. Μικαέλλα Χατζησάββα, Α ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Λινόπετρας Αργυρό
7. Παναγιώτα Κοσμά, Α ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Αγίου Ιωάννη, Αργυρό
8. Φρόσω Χριστοδούλου, Α ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Αγίου Ιωάννη, Αργυρό
9. Χρίστια Κυριάκου, Β ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Αποστόλου Πέτρου και Παύλου, Αργυρό
10. Άννα Μαρία Ιωαννίδου, Α ΛΥΚΕΙΟΥ, Λανίτειο Λύκειο, Χάλκινο
11. Αντώνης Μαυρής, Β ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Αγίας Φυλάξεως, Χάλκινο
12. Μαρίλια Γιωργούδη, Α ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Πολεμιδιών, Χάλκινο

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟ 2
1. Δημητριάνα Παναγή, Γ ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Αποστόλου Λουκά Κολοσσίου, Χρυσό
2. Αγγελίνα Σακκά, Γ ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Αποστόλου Λουκά Κολοσσίου, Χάλκινο
3. Άντρια Καμπουρίδου, Γ ΛΥΚΕΙΟΥ, Λύκειο Αγίας Φυλάξεως, Χάλκινο
4. Μαρίνα Αβραάμ, Γ ΛΥΚΕΙΟΥ, Λανίτειο Λύκειο, Χάλκινο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here