Συμφωνία Δήμου Λεμεσού με Μουσείο ‘Hermitage’ Αγίας Πετρούπολης 

Τη δημιουργία παραρτήματος “Virtual Hermitage”, του διεθνώς φημισμένου Μουσείου Τέχνης και Πολιτισμού “Hermitage” της Αγίας Πετρούπολης προωθεί ο Δήμος Λεμεσού, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος και άλλοι τοπικοί φορείς στη ρωσική πόλη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αν. Γενικό Διευθυντή του Μουσείου, με τον οποίο κατέληξε σε κατ’ αρχήν συμφωνία, ώστε να δρομολογηθεί η υλοποίηση του έργου.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων της αντιπροσωπείας του Δήμου Λεμεσού για εμβάθυνση των σχέσεων με την Αγία Πετρούπολη ολοκληρώνεται σήμερα.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της Νομοθετικής Συνέλευσης της Αγίας Πετρούπολης, στο πλαίσιο των πολιτικών επαφών με την τοπική ρωσική ηγεσία, όπου τον ενημέρωσε για τις κοινές δράσεις που συζητήθηκαν με την Κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης και με Οργανισμούς και φορείς της πόλης.

Εξάλλου, εκπρόσωποι του ΤΕΠΑΚ είχαν συνάντηση με το αντίστοιχο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Αγίας Πετρούπολης και τον Οργανισμό ΙΤΜΟ για δημιουργία μονάδας παραγωγής υδρογόνου στην Κύπρο, στο πλαίσιο ανταλλαγών επιστημονικής τεχνογνωσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here