Στους δρόμους και πάλι Λεμεσιανοί κάτοικοι για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Νέα διαμαρτυρία κατοίκων Νέας Εκάλης για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Την αποφασιστικότητα τους να συνεχίσουν τις προσπάθειες και πιέσεις για μετακίνηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, εξέφρασαν εκ νέου σήμερα κάτοικοι της περιοχής Νέας Εκάλης, στη Λεμεσό, πραγματοποιώντας νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την οικία όπου βρίσκεται τοποθετημένη η κεραία, στην οδό Λυκαβητού.

Οι κάτοικοι, που έχουν ήδη εκλέξει Συντονιστική Επιτροπή, προειδοποιούν με δυναμικότερες κινητοποιήσεις μέχρι την οριστική απομάκρυνση της κεραίας, η οποία όπως σημειώνουν βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και σε πολύ μικρή απόσταση από Γυμνάσια, Δημοτικά , βρεφοκομικούς σταθμούς, πάρκο, παιδότοπο, καθώς και στρατόπεδο.

Την ίδια ώρα εκφράζουν αγανάκτηση για την αδιαφορία, όπως καταγγέλλουν, των αρμοδίων για τη δημόσια υγεία και υποδεικνύουν ότι μικρά παιδιά παίζουν καθημερινά στο γειτονικό πάρκο της περιοχής και εκτίθενται στην ακτινοβολία της κεραίας.

“Διαλαλούμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα κλιμακώσουμε τα μέτρα μέχρι να δούμε τη κεραία οριζόντια για αποσυναρμολόγηση, γιατί όσο είναι κάθετη δίπλα από τα σπίτια μας δεν εφησυχάζουμε¨, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι οργανωμένοι κάτοικοι της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here