Στη Λεμεσό αντιπροσωπεία της πόλης Nanjing για το 1ο Κινεζικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ 

Στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Δήμου Λεμεσού και της κινεζικής πόλης των 8,5 εκατομμυρίων κατοίκων, Nanjing, στοχεύει επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει αυτή την εβδομάδα ο αντιδήμαρχος και δεκαμελής αντιπροσωπεία.



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η παρουσία της κινεζικής αντιπροσωπείας πραγματοποιείται με αφορμή τη διοργάνωση του 1ου Κινεζικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ στη Λεμεσό, αλλά και της συμπλήρωσης 25 χρόνων από τη διδυμοποίηση Λεμεσού και Nanjing (24 Σεπτεμβρίου 1992).

Την Παρασκευή (11.00), η αντιπροσωπεία θα παρακαθίσει σε σύσκεψη με το Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού, τον Πρόεδρο του ΕΒΕΛ, τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, τον Πρόεδρο της ΕΤΑΛ και εκπρόσωπο του ΚΟΤ.

Κατά τη διάρκεια της θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την περαιτέρω συνεργασία των δύο πόλεων στους τομείς του τουρισμού, της τεχνολογίας, την επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της ανάπτυξης, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Το 1ο Κινέζικο Πολιτιστικό Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου στην πλατεία του παλιού λιμανιού με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης φιλίας μεταξύ Κύπρου και Κίνας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here