Στα μπλε ο φετινός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στη Λεμεσό – Υπάρχει λόγος…

Το χρώμα της θάλασσας θα επικρατήσει στη φετινή διακόσμηση του κέντρου της Λεμεσού, καθώς με μπλε λαμπιόνια θα φωταγωγηθεί το κτίριο της Επαρχιακής Διοίκησης καθώς και τα γύρω κτίρια, στην οδό Ανεξαρτησίας.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού, η φετινή φωταγώγηση, που είναι ειδικά αφιερωμένη στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δώσε φως σε μια ζωή» που στηρίζει η ΑΗΚ, τυγχάνει επίσης στήριξης από το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, γι’ αυτό και η ένταξη του μπλε χρώματος, που συμβολίζει το χρώμα της θάλασσας.
Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στην πλατεία Διοικητηρίου, θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου (18.00) από το Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη. Με αυτήν ανοίγει και επίσημα η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο Δήμος Λεμεσού προσκαλεί όλους στην εκδήλωση, υποσχόμενος ένα βράδυ με πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες, ενώ ο Άγιος Βασίλης επιφυλάσσει μια εντυπωσιακή είσοδο μέσα στο φωταγωγημένο μπλε άρμα του. Με τη συνοδεία ξωτικών θα μεταβεί στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, που όπως κάθε χρόνο, θα είναι στημένο στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, για να μοιράσει δώρα στα παιδιά.
Η γιορταστική εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη φιλαρμονική του Δήμου, παιδικές χορωδίες, χορευτικά συγκροτήματα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς κ.ά.
Πηγή: ΚΥΠΕ/sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here