Στα μαύρα ξύπνησε η Λεμεσός- Τραγικός θάνατος 17χρονου

Νέο θανατηφόρο οδικό δυστύχημα τα ξημερώματα στη Λεμεσό με θύμα 17χρονο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ανήλικος μοτοσικλετιστής σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λεμεσό.  Νεκρός είναι  ο Αλεξάντερ Μαρκίδης, 17 ετών, από τον Ύψωνα.

Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα, επί της οδού Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα. Κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, η  μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση κι οδηγούσε 27χρονος. Από τη σύγκρουση ο άτυχος 17χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο.  Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

«Δυστυχώς έχουμε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 17χρονο μοτοσικλετιστή. Συγκεκριμένα γύρω στις 1240, 17χρονος μοτοσικλετιστής ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του με ανατολική κατεύθυνση στην οδό Ηλία Καννάουρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτυπήθηκε από εξ αντιθέτου αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 27χρονος. Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα» ανέφερε σε δηλώσεις του από τη σκηνή του θανατηφόρου ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ.

Όπως δήλωσε ο κ. Μιχαήλ, οι εξετάσεις της Τροχαίας βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες σε σχέση με τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Είμαστε σε αρχικό στάδιο όμως ευελπιστώ ότι θα καταλήξουμε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και με μαρτυρίες που εξασφαλίζουμε».

Στον 27χρονο Ελληνοκύπριο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 15mg.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας για ανάκριση κατάθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here