Σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας στο τέλος της βδομάδας – Δείτε αναλυτικά

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ την Πέμπτη αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 57 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

Το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε παροδικές νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αναμένονται και πάλι μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά το απόγευμα βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Από αργά το βράδυ αναμένεται σταδιακά σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται τοπικές ελαφρές βροχές καθώς και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here