Πύργος 35 ορόφων και €80 εκατ. στη Λεμεσό

Σε μια ήσυχη γειτονιά στην ανατολική πλευρά της Λεμεσού, στην κοινότητα Μουτταγιάκα, ένα ψηλό κτήριο που θα φθάνει τους 35 ορόφους, θα αρχίσει να κατασκευάζεται το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Πρόκειται για το έργο της εταιρείας Leonetti Co Ltd, Olympic Resort, με κόστος €80 εκατ. και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2021.

Η περιβαλλοντική γνωμάτευση για το έργο μετά από τη διαδικασία αξιολόγησης της Προκαταρκτικής Έκθεσης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον (ΠΕΕΠ) στάληκε στο Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως για έκδοση πολεοδομικής άδειας υπό όρους.

Το προτεινόμενο έργο αφορά στην κατασκευή πολυώροφης οικοδομής 35 ορόφων με διαμερίσματα, κολυμβητικές δεξαμενές, γυμναστήριο, spa και χώρους στάθμευσης. Τα τεμάχια του προτεινόμενου έργου έχουν συνολικό εμβαδόν 32726 τ.μ. εκ των οποίων 2815 τ.μ. θα δοθούν σε ρυμοτομία, τα 598 τ.μ. σε κοινοτικό εξοπλισμό της Κοινότητας Μουτταγιάκας (κατασκευή παιδικής λέσχης) και 4487 τ.μ. σε δημόσιο πράσινο. Πρόκειται να κατασκευαστούν επίσης δύο επίπεδα, ένα μερικώς υπόγειο (μέχρι 2,5 μέτρα βάθος) και ένα ισόγειο με δημόσιους χώρους στάθμευσης 310 θέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here