Προσοχή: Καλοκαιρινό κλίμα συνοδευόμενο από σκόνη θα επικρατεί τις επόμενες ημέρες

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη, που σύντομα θα διαλυθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα στα νότια και τα νοτιοδυτικά θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη, ενώ στα προσήνεμα θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια. Αργότερα πιθανό να σχηματιστεί και τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από την Τετάρτη αναμένεται να παρατηρηθεί σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, την Τετάρτη θα σημειώσει άνοδο, ενώ την Πέμπτη θα παραμείνει στα επίπεδα της Τετάρτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here