Παραδόθηκε η οικονομική ενίσχυση σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής των νικητών του 2ου Run4All

Παραδόθηκε χθες, σε σεμνή τελετή στο ΤΕΠΑΚ, η οικονομική ενίσχυση σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής των νικητών του 2ου Εταιρικού Φιλανθρωπικού Αγώνα Σκυταλοδρομίας 4χ4Km ΟΠΑΠ Run4All, στην παρουσία του μέλους του ΔΣ του ΚΟΑ Στέλιου Στυλιανού, του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Λεμεσού Λοϊζου Μαυρουδή, καθώς και εκπροσώπων της Αστυνομίας, των χορηγών, των υποστηρικτών, των εθελοντών και των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Την σκυτάλη ανθρωπιάς, η οποία εντάσσεται στις εκδηλώσεις των Λεμέσιων 2018,  διοργάνωσαν το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο Δρομέων «Ευ-Ζην», στις 29 Απριλίου 2018. Ουσιαστικά, πρόκειται για αγώνα σκυταλοδρομίας με τη συμμετοχή ομάδων αποτελούμενων από τέσσερις δρομείς που τρέχουν απόσταση 4km ο καθένας, μέχρι να παραδώσουν τη σκυτάλη τους.

Στον φετινό αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Πανεπιστημίου, συμμετείχαν συνολικά 75 ομάδες και 300 δρομείς, οι οποίοι διεκδίκησαν μια θέση ανάμεσα στους δώδεκα νικητές, ενώ πραγματοποιήθηκε και παιδικός ατομικός αγώνας δρόμου στον οποίο συμμετείχαν περίπου 70 παιδιά. Στην χθεσινή απονομή δόθηκαν έπαθλα αξίας €5.000 σε έξι διαφορετικά φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία επέλεξαν οι νικητές.

Οι ομάδες που διακρίθηκαν στις τέσσερις  κατηγορίες (Σωματεία Δρομέων, Ανδρών, Γυναικών και Μικτές ομάδες) επέλεξαν την οικονομική ενίσχυση του Funraising Charity Foundation, S’agapo Children’s Foundation, Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ, Παγκύπριος Σύνδεσμος Παιδιών με Καρκίνο και Συναφείς Παθήσεις «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή», Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου.

Ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, καθηγητής Ανδρέας Αναγιωτός, σε χαιρετισμό του είπε ότι ο αγώνας Run4All διοργανώθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία από το ΤΕΠΑΚ, το Σωματείο των Δρομέων «Ευ-Ζην», με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού και της Αστυνομίας Κύπρου, στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2018.

«Το Run4All αποτελεί μια προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την εταιρική, κοινωνική προσφορά του Πανεπιστημίου», πρόσθεσε και ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποστηρικτές, χωρίς την συμβολή των οποίων, όπως είπε ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, η πραγματοποίηση του αγώνα δεν θα ήταν εφικτή.

Η συμμετοχή δρομέων στον αγώνα, συνέχισε, «αποτελεί τρανή απόδειξη πως η κάθε μία, ο κάθε ένας από εμάς, από εσάς, έχει την βούληση και τη δύναμη να βοηθήσει τον σκοπό της εκδήλωσης, κάτι που τιμά όχι μόνο το Run4All αλλά και εσάς τους ιδίους».

«Συγχαίρω όλους τους νικητές και τους ευχαριστώ για την προσφορά τους. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την διεξαγωγή του αγώνα τα επόμενα χρόνια προωθώντας το ομαδικό πνεύμα, τον υγιή τρόπο ζωής και τον εθελοντισμό, καθιερώνοντας το ως μια γιορτή προσφοράς. Αναμένω ότι αυτό θα γίνει θεσμός για το μέλλον. Καλώ όλους να στηρίξουν τις επόμενες μας προσπάθειες», σημείωσε.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου «Ευ-Ζην» Ανδρέας Ευθυμίου, στο δικό του χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης.

«Η κοινωνία πιστεύω έχε αγκαλιάσει αυτή την γιορτή αγάπης και προσφοράς και είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα γίνει ακόμα καλύτερη”, συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here