Ο καιρός σήμερα – Επιστρέφει η σκόνη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα αναµένονται µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι και παροδικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ, ενώ στα δυτικά µετά το µεσηµέρι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παροδικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη, ενώ την Παρασκευή αναµένεται πτώση.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here