Ο Δήμος Λεμεσού τίμησε τον Δώρο Ιερόπουλο

Για την πολύπλευρη και πολυσχιδή προσφορά του στα κοινά της πόλης, ο Δήμος Λεμεσού τίμησε τον Δώρο Ιερόπουλο, σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού στις 5 Ιουνίου.

Ο Δώρος Ιερόπουλος υπήρξε για σειρά ετών πρόεδρος του θεατρικού σχήματος ΕΘΑΛ Λεμεσού και πρωτοστάτησε στη δημιουργία του ραδιοφωνικού σταθμού “Κανάλι 9.86” και στην ίδρυση του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού, του οποίου επίσης διετέλεσε ως πρόεδρος. Υπήρξε επίσης μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λεμεσού, ως επίσης και ποδοσφαιριστής του Άρη Λεμεσού και πρόεδρος του Σωματείου.

Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα και στην παρουσία, μεταξύ άλλων, της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρης Αναστασιάδου.

Σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, ευχαρίστησε τον τιμώμενο για τη μεγάλη του προσφορά στο Δήμο και ανέφερε ότι με τη συνολική του δράση συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση της κοινωνικής προσφοράς, του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού στην πόλη.

Στη συνέχεια, ο ιστορικός ερευνητής της Ιστορίας Λεμεσού Τίτος Κολώτας, αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Δώρου Ιερόπουλου, σε ομιλία του με θέμα “Δώρος Ιερόπουλος, ένας πολυπράγμων Λεμεσιανός”.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού επέδωσε το αργυρό έμβλημα του Δήμου Λεμεσού, το λέοντα της Αμαθούντας, στον Δώρο Ιερόπουλο, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς του προς την πόλη.

Ακολούθησε σύντομο μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία Άρη Λεμεσού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here