«Οδηγός-δημόσιος κίνδυνος»: Χειροπέδες σε 35χρονη που οδηγούσε “τύφλα” στο μεθύσι – «ευτυχώς, δεν θρηνήσαμε θύματα»

Μια 35χρονη οδηγός συνελήφθη την Κυριακή στο πλημμυρισμένο από κόσμο κέντρο της Λεμεσού να οδηγεί έχοντας καταναλώσει εξαπλάσια από την επιτρεπόμενη ποσότητα αλκοόλης, αφού πρώτα προσέκρουσε σε τρία σταθμευμένα οχήματα.



Σε σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία χαρακτηρίζει την οδηγό «δημόσιο κίνδυνο και απειλή», για να προσθέσει ότι «ευτυχώς, δεν θρηνήσαμε θύματα».

Όπως αναφέρεται, χθες γύρω στις 4.00 το απόγευμα, ενώ η 35χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, προκαλώντας του ζημιές.

«Η πρόσκρουση της στο όχημα, δεν την σταμάτησε. Προχώρησε μέχρι την διασταύρωση με την οδό Αριστείδου, όπου προσέκρουσε διαδοχικά σε άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα και ακινητοποιήθηκε» προστίθεται.

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, που έφτασαν στη σκηνή, υπέβαλαν την 35χρονη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με την ένδειξη να είναι πολύ πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με μικρότερη ένδειξη τα 130μg%, αντί 22μg%.

Η 35χρονη συνελήφθη αμέσως για αυτόφωρο και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των εξετάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here