ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαραν σε γραφείο εταιρείας κι έφυγαν με χρηματοκιβώτιο που περιείχε περιουσία πέραν των €150.000

Μπήκαν στα γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό κι έφυγαν με χρηματοκιβώτιο που περιείχε περιουσία πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ – Έρευνες από το ΤΑΕ Λεμεσού – Είχε και προσωπικά αντικείμενα ο ιδιοκτήτης στο χρηματοκιβώτιο θεωρώντας ότι εκεί ήταν πιο ασφαλή παρά στην οικία του – Κάτω από το μικροσκόπιο τα όσα κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει η εταιρεία, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, κατέγραψε κουκουλοφόρους να μπαίνουν στα άδεια γραφεία και να αποσπούν χρηματοκιβώτιο μεγέθους 80×60, το οποίο περιείχε περιουσία που υπολογίζεται κοντά στις 150 με 170 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι, αφού κατάφεραν να παραβιάσουν αρχικά την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας και ακολούθως την πόρτα του γραφείου που βρίσκεται στον τρίτο όροφο, έδρασαν ανενόχλητοι, και χωρίς να πτοούνται από το σύστημα συναγερμού που ήχησε.

Μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία, κατάφεραν να κάνουν τη «δουλειά» τους και να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το πρωί στην αστυνομία ο Ελληνοκύπριος ιδιοκτήτης της εταιρείας, εντός του χρηματοκιβωτίου υπήρχαν -πέραν των μετρητών- και διάφορα κοσμήματα, μεταξύ αυτών και ένα ρολόι μάρκας ROLEX, η αξία του οποίου υπολογίζεται στις 50 χιλιάδες ευρώ. Ο ιδιοκτήτης ανέφερε σε κατάθεση του ότι φύλασσε στα γραφεία της εταιρείας και προσωπικά του αντικείμενα, θεωρώντας ότι εκεί θα ήταν ασφαλή.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στο σημείο για επιτότπιες εξετάσεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με τη μελέτη και του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών.

Πηγη: CyprusTimes.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here